St. Patrick’s day 2020

St. Patrick’s day 2020

25 februari 2020 0 Door Jildou

St.Patrick’s Day, deze dag staat in het teken van de beschermheer van Ierland, St. Patrick. Het bekende klavertje 3, de “shamrock” werd door St. Patrick gebruikt om de Vader, de Zoon en de Heilige geest uit te leggen aan het volk in Ierland wat nog niet bekeerd was tot het Christendom. Tot op de dag van vandaag wordt deze “shamrock” als embleem gedragen om de heilige St. Patrick the vieren.

Groene producten bedrukken

Waar de Ieren voornamelijk deze feestdag vieren om het land en zijn herkomst te eren, staat het in andere delen van de wereld vooral bekend als een groots groen feest dat de Ierse cultuur (lees Guinness en Whisky) viert . De St Patrick’s Day die wij vandaag de dag kennen werd voor het eerst in Amerika gevierd (door de vele Ierse immigranten leefde dit veel tussen de mensen). De straten en het bier werden groen gekleurd en de shamrock was overal te zien. Ook in Nederland wordt deze dag steeds meer gevierd en is daarom net als Koningsdag de perfecte gelegenheid voor bedrijven om aan de naamsbekendheid te werken. Dit kan bijvoorbeeld door geschikte promotionele producten te laten bedrukken met je logo en deze uit te delen op deze feestdag. Of je ze nu in het groen besteld of met een passende bedrukking, wij hebben een paar toppers voor je op een rijtje gezet:

Promotionele producten bedrukken

T-shirts bedrukken

Of de zon nou schijnt of niet, een zonnebril op St. Patrick’s Day in de kleur groen doet het gewoon altijd goed, iedereen is er gek op!

Bierhouder
Lekker voor tussen de biertjes door en in de vorm van een klavertjes zodat je echt in de sfeer van St. Patrick’s Day komt.
Blikjes houder bedrukken
Aanstekers gaan van hand tot hand. Het is misschien wel de meeste gestelde vraag op een feestje, ‘wie heeft er een aansteker?’. Perfect dus om te bedrukken en weg te geven!
Mokken bedrukken
Waar bewaar je al je spulletjes als je een lekkere Guinness of ander biertje staat te drinken? In een groene tas natuurlijk! Bedrukt met jouw logo gaat deze tas van bar naar bar.
Flesopener bedrukken
Maart roeit nog wel is zijn staart, dus een regenbuitje zit er dik in. Met deze poncho blijft iedereen droog en groen!

Feestje in Amsterdam

Voor een goed feestje op St. Patrick’s day zit je in Amsterdam het beste. Wil jij graag een lekker groen biertje drinken en feestvieren met alle andere feestgangers, dan zijn Molly Malone’s, O’reilley’s. O’donnels, St James’s Gate, Mulligans en nog vele andere Ierse bars de perfecte plek voor jou.

Giveaways bedrukken en uitdelen

Wij vinden het een ideale combinatie, je bedrijf promoten terwijl je feestviert. Nog beter, jij hoeft ze alleen maar uit te delen en de menigte doet de rest. Wij wensen iedereen alvast veel plezier en hopen dat jullie een stukje wijzer zijn geworden van onze tips.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.