Wij horen de kerstbellen ringelen

Wij horen de kerstbellen ringelen

22 oktober 2019 0 Door Jildou

Het klinkt misschien een nog een beetje gek, maar geloof ons, kerst is heel dichtbij. Over 64 dagen (ja echt!) zitten we allemaal rond de kerstboom en genieten we (zonder schaamte) van alle lekkernijen die bij de kerstdagen komen kijken. Het werk leggen we dan even lekker naast ons, want het is tijd om de familie te zien en even wat quality time met ze door te brengen. Een van de onderwerpen tijdens de kerstdagen is natuurlijk de kerstcadeaus en pakketten. Iedereen wil van elkaar weten wat ze gekregen hebben. Als bedrijf wil je natuurlijk laten zien dat je je werknemers waardeert en ze een goede kerst wensen.

Of je als bedrijf nu voor één mooi cadeau gaat, of voor een verzameling van leuke producten, het gaat om het idee erachter, een uitdrukking van waardering. Wij hebben een paar kerst cadeaus op een rijtje gezet die leuk zijn om weg te geven en goed gebruikt kunnen worden.

Kerstmuts bedrukken

Dit telt niet echt als een kerst cadeau maar het is ons favoriete weggevertje die de sfeer op werk een boost geeft. Te bedrukken met je logo of een leuke slogan. Goed te gebruiken voor bijvoorbeeld het kerst feestje van werk, of gewoon op de werkvloer natuurlijk.

Fleece deken bedrukken

Niets is lekkerder dan gezellig op de bank kruipen met een super zachte fleece deken en een warm drankje. Zo komen je werknemers helemaal ontspannen en uitgerust weer terug naar de werkvloer na de feestdagen.

Touch handschoenen bedrukken

Niets is vervelender dan je handschoenen moeten uitdoen in de kou om je telefoon te kunnen bedienen. Met deze touch handschoenen blijven de handjes warm en zorg je ervoor dat je logo veel gezien wordt.

Mokken bedrukken

Deze mok is leuk speels doordat je je eigenlijk boodschap of naam op de mok kan schrijven. Je collega een beetje plagen of opbeuren? Laat een grappige of leuke boodschap achter als ze met pauze zijn bijvoorbeeld!

Grippies bedrukken

Het blijft een leuk voordelig cadeau die veel gezien wordt. We nemen tegenwoordig overal onze telefoon mee naar toe en gebruiken het een groot deel van de dag. Met deze handige Grippie zorg je ervoor dat je logo overal gezien wordt. Daarbij is het ook een handige accessoires dus ook een plezier om te krijgen voor de ontvanger.

Kerst & Oud&Nieuw

Naast onze kerst producten hebben we natuurlijk ook nog cadeaus die mooi op zichzelf staan. Interesse? Neem dan een kijkje bij onze eindejaarsgeschenken of winter producten, gegarandeerd dat je daar wat tussen vindt. Neem contact op met onze accountmanagers om te horen wat de vele mogelijkheden zijn. Van mooie cadeauverpakkingen tot het samenstellen van kerstpakketten, wij helpen je met je gekste wensen.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.